Gemma Pas

Gemma Pas

Enjoy organizing

Alsof het zo moest zijn…Toen ik over Karin hoorde zat ik precies op het punt “Is dit het nou? Is dit waarvoor ik geboren ben?” Ik werkte pas een half jaar volledig als zelfstandige en ik ondersteunde andere zzp’ers. Dit deed ik goed, misschien voor deze ondernemers zelfs heel goed, maar ik haalde er zelf weinig voldoening uit. Dit was niet waarom ik voor mezelf gestart was.

 Ondanks de tevreden klanten had ik niet het gevoel dat ik mijn kwaliteiten benutte. Voor mijn gevoel zat er meer in, maar ik wist ook niet goed wat. Toen kwam ik in aanraking met Karin en het Clifton Strenghts rapport. Super interessant! Een assessment maken en daarna kwam er een heel mooi rapport uitrollen.  

Ik kan me voorstellen dat mensen denken dat ze genoeg hebben aan alleen een rapport, maar niets is minder waar. Het is zo belangrijk om een expert in Clifton Strenghts naar je rapport te laten kijken. En als deze expert ook nog oprechte interesse heeft in jou als persoon, komt alles op z’n plek.

Karin is zo’n expert. Zij heeft een hele goede analyse gemaakt van mijn talenten ten opzichte van mijn situatie. Herkenbaar, maar met veel nieuwe invalshoeken. 

Na elk gesprek ging ik vol energie aan de slag om mijn talenten op de juiste manier in te zetten en dat heeft geresulteerd in een helder beeld over wat ik voor een ondernemer kan en vooral wil betekenen. Het heeft me inzicht gegeven over mijn ideale werkzaamheden, ideale klant en ideale werkomgeving. De basis is gelegd voor het (uit)bouwen van mijn eigen onderneming. 

 Lieve Karin, heel erg bedankt! Je weet niet half wat dit voor mij heeft betekend!

Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn

Vrijheidsondernemer

Karin heeft een dag verzorgd voor de deelnemers van mijn jaarprogramma. Zij heeft een programma gemaakt voor de groep en heeft de deelnemers ook 1-op-1 gesproken. Zij combineert kennis over ondernemen vanuit ‘strengths’ met een mensgerichte aanpak. Zij was heel goed in staat om te schakelen tussen de verschillende mensen in mijn mastermindgroep. En haalde daardoor resultaat uit ieder gesprek. Werken met Karin, ik vind het een aanrader. Om echt te gaan doen wat je wilt, moet je je ‘strengths’ kennen. Plan een afspraak en ga samenwerken met Karin!

Mijke Hoogeslag

Mijke Hoogeslag

interim projectleider / adviseur

De afgelopen tijd heb ik bij Karin een traject doorlopen om te achterhalen wat mijn grootste talenten zijn, hoe ik deze kan inzetten in mijn werkomgeving en welk type opdrachten en opdrachtgevers nu eigenlijk het beste bij mij passen. Karin heeft mij fantastisch geholpen bij deze zoektocht en heeft mij tot nadenken gezet. Dat heeft ze niet alleen heel professioneel gedaan, maar vooral ook vanuit een positieve insteek, open en zonder oordeel. Ik merkte dat ze oprecht en gedreven is om mij verder te helpen. Het traject heeft mij een aantal verrassende, onverwachte inzichten gegeven, waar ik echt mee aan de slag kan en ga. Karin levert 100% maatwerk. Je krijgt geen standaardrapport maar ze past de inhoud van het traject aan aan je eigen situatie en wensen. Heel fijn! 
Sofie van Opdorp

Sofie van Opdorp

Jongerenwerker

De sessies met Karin kan ik niet anders beschrijven dan verhelderend, enthousiasmerend en inspirerend. Door de verschillende opdrachten kreeg ik weer zin om de wereld te ontdekken door de bril van mijn talenten en wat ik goed kan. In plaats van door de bril van valkuilen waar je aan moet werken. Heel verfrissend. Door Karin voelde ik mij gezien, gehoord, en begrepen, niet veroordeeld en in mijn kracht. Karin heeft kennis en gezond verstand afgewisseld met een dosis humor, waardoor de sfeer warm en ontspannen was. Het traject heeft ertoe geleid dat ik helder zie en kan omschrijven hoe dingen voor mij werken. Dit kon ik eerder intuïtief wel aanvoelen, maar niet onder woorden brengen. Deze inzichten gebruik ik concreet in het uitzetten en uitbouwen van mijn nieuwe carrière als jongerenwerker.

Jojanneke Nijhuis

Jojanneke Nijhuis

Interim verandermanager

Toen ik in gesprek ging met Karin was mijn behoefte om meer inzicht in mijn talenten te krijgen en zodoende meer focus aan te brengen in mijn werk. Meer doen van dat wat echt bij mij past, gericht op meer voldoening en een duidelijkere positionering.

Karin is een prettige, rustige gesprekspartner die je subtiel en met humor door een gedegen door haar voorbereid traject heen loodst. Daarbij is haar aanpak pragmatisch en praktijkgericht. Je wordt zelf aan het werk gezet om praktijkvoorbeelden te genereren en daarop te reflecteren. De  uitgebreide rapportages die je ontvangt, komen daarmee echt tot leven.  Karin heeft dat wat impliciet al aanwezig was, expliciet gemaakt. Persoonlijk was ik daarbij geraakt door haar betrokkenheid en enthousiasme. Ik keek steeds weer uit naar het volgende gesprek!

De resultaten? Een prachtige samenvatting van mijn eigen unieke talenten (focus!) én een schat aan woorden en voorbeelden om deze goed over het voetlicht te krijgen bij anderen. Het verkregen inzicht in mijn eigen unieke talenten heeft zeker geholpen bij het maken van keuzes voor mijn volgende stap!

Pin It on Pinterest

Shares